Johannes 14:29 En nu Ik heb het u gezegd voordat het zal gebeuren, zodat, wanneer het gebeurt, u zult geloven. 

 

En zoals deze bovenstaande tekst, zo was het ook bij mij. 

Opgegroeid als rotsvaste atheist, was er geen enkele reden voor mij om in een sprookje te gaan geloven met een God in de hemel die een boek had geschreven. Belachelijk vond ik het. En als er dan soms een Christen het waagde me over een God te vertellen dan was het voor mij altijd het belangrijkste om moeilijke vragen te stellen, die dan niemand kon beantwoorden en dat bevestigde alleen maar meer mijn geloof dat christenen niet eens zelf wisten wat ze geloofden en waarom.

Maar op een dag kwam ik een kennis tegen die net als ik atheist was, maar die was gaan geloven. Dus ook hem bestookte ik met moeilijke vragen zodat ik kon laten zien dat het belachelijk was wat hij geloofde. Maar dit keer was het anders. Hij had al die vragen zelf ook gehad en had diepgaande studie gedaan naar het antwoord en kon dus al deze vragen beantwoorden aan de hand van de bijbel. 

Dit interesseerde me. Hij vertelde me over de voorspellingen die de bijbel had gedaan 4000 jaar geleden en dat alle voorspellingen uit waren gekomen en dat de laatste nu aan het uitkomen is. Dit ben ik gaan bestuderen en er is inderdaad geen spelt tussen te krijgen.

Hoe is het toch mogelijk, dacht ik, dat al deze voorspellingen zijn uitgekomen?  Dit moet van een hogere macht zijn. 

Ik heb God toen het volgende gevraagd: Als je bestaat, laat het me dan weten. Wat moet ik doen? En Hij heeft het me meteen laten weten door me te verlossen van het diepe gat waar ik in zat. 

God waarschuwt ons voor de dingen die komen gaan. De wereld is in chaos en het zal nog veel en veel erger worden. Door Zijn waarschuwingen aan te nemen kunnen we aan deze dingen ontkomen.

De volgende lezingen gaan over de voorspellingen in de bijbel over het einde der tijden, de elite van de wereld die ons wil vernietigen en het gevecht tussen God en Satan.

Het gevecht gaat om uw ziel. 

 

https://youtu.be/DaNBKGGHpIc Waarom hebben we God nodig?

Armageddon – de laatste test | Elisabeth Heringa - YouTube

De mens der wetteloosheid | Elisabeth Heringa - YouTube

De vrouw op het beest | Elisabeth Heringa - YouTube

Het gevecht tegen de reuzen | Elisabeth Heringa - YouTube

Jeruzalem, Jeruzalem... | Elisabeth Heringa - YouTube