Vakantieopvang voor uw hond.

 

Voor de vakanties of een dagje weg kunt u uw hond bij mij brengen op de boerderij. De honden leven in mijn huis met mijn roedel en ze voelen zich daardoor direct thuis. Er zijn hier geen kennels of aparte "hondenwoonkamers". Ze blijven bij elkaar en bij mij zodat ze zich veilig en vertrouwd voelen. Er zullen dan ook maximaal 6 honden per keer worden aangenomen en het is absoluut noodzakelijk dat uw hond heel sociaal is, en geen vormen van dominantie vertoont wat de andere honden zou kunnen benadelen. 

 

De honden hebben een omheind terrein van 2,5 hectare met een enorme vijver waar ze in kunnen zwemmen en een strand waar ze kunnen rennen en graven. Ze vinden het hier altijd heerlijk. De deur staat in de zomer altijd open en ze kunnen naar binnen en naar buiten wanneer ze willen. Er is altijd toezicht op de honden en ook s nachts slapen ze allemaal in mijn woon en slaapkamer op heerlijke matrassen. 

 

Voordat uw hond hier komt logeren, zullen we een proefdag afspreken om te kijken of het voor de hond en voor de roedel bevalt. 

 

Als u een jonge hond heeft dan is het verstandig om hem zo jong mogelijk te laten wennen aan de roedel zodat dit echt zijn tweede huis kan worden en dat hij zonder problemen bij vakanties hiernaartoe kan.